Innovácó

Felszereljük otthonát 21. századi technológiájával. 

Innováció, modern építési rendszer

Napelemes rendszer

Kérésére napelemekkel szereljük fel új otthonát. Ezek a napelem rendszerek teljes mértékben kiválthatják az Eco SIP háznak a teljes energia szükségletét. Az Eco SIP ház kiváló hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően nagyon alacsony a fenntartási költsége. Ebből eredően fűtheti házát elektromos padlófűtéssel, és megtermelheti az áram és a melegvíz szükségletét. A napelem kivitelezésben tudunk segíteni partner cégünkkel. 

Hővisszanyerős szellőztető rendszer
FIGYELEM!
2021. július 1-től az új építésű ingatlanok használatbavételi engedélyéhez kötelező a szellőzőrendszer beépítése!
Emellett az épületnek közel nulla energia igényűnek kell lennie!
Könnyebben megfelelhet egyszerre a két kívánalomnak, ha Ön hővisszanyerős szellőztető rendszert épít be új ingatlanába!

A hővisszanyerős szellőztető rendszer lényege, hogy a kintről beszívott friss levegő úgy cserél hőenergiát a bentről elszívott, elhasznált levegővel, hogy közben nem keveredik azzal. A hővisszanyerő rendszer különböző szűrőpontokkal is rendelkezik: ezek segítségével a levegő nem csak friss és oxigénben gazdag, de tiszta is lesz. 

Szobánkénti vezérelhető elektromos padlófűtés

Az elektromos padlófűtés szobánként vezérelhető szobatermosztáttal. Az elektromos padlófűtési rendszerek alacsony hőmérsékleten működve fűtik fel otthonát.
Az elektromos padlófűtés gyorsan és egyenletesen oszlatja el a hőt, így csökkentve energiaköltségeit. Programozható termosztátjainkkal könnyen és pontosan szabályozhatja a fűtési időt, így még több energiát spórol.

A padlófűtés jellegzetessége, hogy egyenletes eloszlásban sugárzik a padlóból, ezzel tökéletes hőképet eredményezve. Az egyenletesen eloszló hő, a padlóból lassan felfelé haladva, először a kritikus pontokat melegíti, és csak később a szoba felső részét. A legtöbb hagyományos módszerrel ellentétben így nem szükséges a szoba tetejének felfűtése ahhoz, hogy kellemessé tegye az alsóbb részeket; így mégtöbb energiát takaríthat meg.

Kérjen ingyenes konzultációt: 06 30 620 32 64

Kérjen árajánlatot szerkezet- vagy kulcsrakész kivitelezésre.

Küldjön üzenetet, és mi 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

adatvedelem

edm